Sähköautojen latauspisteet Espooseen ja muualle Uudellemaalle

Ota yhteyttä

Kun suunnittelet sähköautojen latauspisteiden asennusta joko omakotitaloon tai taloyhtiöön Espoossa tai muualla Uudellamaalla, käänny Sähköurakointi Kallinen Oy:n asiantuntijoiden puoleen. 

Avullamme teet sähköauton lataamisesta ja koko arjestasi helppoa. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköauton latauspisteiden asennus omakotitaloon

Sähköauton latauspisteiden asennus kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun ja asennamme sen turvallisesti paikoilleen. Lisäksi annamme ohjeet latauspisteen oikeaoppiseen huoltoon sekä ylläpitoon. 

Sähköauton lataaminen taloyhtiössä

Toteutamme sähköauton latauspisteiden asennustyöt myös taloyhtiöille Espoossa ja muualla Uudellamaalla. Sähkö- ja hybridiautot yleistyvät, ja latausasemien kysyntä kasvaa. Sähköautojen latauspisteiden asennukset hoituvat meiltä taloyhtiöiden parkkipaikoille, sisä- ja ulkotiloihin. Perehdymme tarkoin taloyhtiön parkkitilojen teknisiin ominaisuuksiin ennen latausasemien hankkimista ja asennusta. 

Kysy lisää

Varaa alkukartoitus!

Kaikki lähtee tarpeidesi kartoituksesta. Millainen laturi sopii yhteen kodin nykyisen sähköjärjestelmän kanssa? Tarvitseeko sähköjärjestelmään tehdä muutoksia? Toivotko pikalaturia vai muun tyyppistä laturia? Autamme myös muun muassa laturin sijoittelun ja laitetyypin valinnassa.

 

Se tarvitaanko kodin sähköjärjestelmään muutoksia, riippuu nykyisestä sulakekoosta ja kuormituksesta. Ota yhteyttä, niin selvitetään tilanteesi! 

Sähkötyöt vahvalla ammattitaidolla

Sähköurakointi Kallinen Oy tekee sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella, joten voit pyytää meidät avuksi turvallisin mielin! 

 

Rautaiset ammattilaisemme pitävät huolen siitä, että saat juuri tarpeisiisi sopivan latauspisteen. Asentajillamme on monipuolinen kokemus erilaisista sähköauton latauslaitteista, ja autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot