Varmat sähköasennukset saneerauskohteisiin Espoossa ja muualla Uudellamaalla 

Ota yhteyttä

Sähköurakointi Kallinen Oy tekee sähköasennukset saneerauskohteisiin Espoossa ja muualla Uudellamaalla kymmenen vuoden kokemuksella. 

 

Jos olet remontoimassa omakotitaloa ja tarvitset konsultaatiota sähkötöistä tai tarjouksen sähkösaneerausurakasta, ota yhteyttä! 

Palvelemme myös rakennusurakoitsijoita.

Sähkösaneeraukset ammattitaidolla

Sähkösaneeraus on paikallaan yleensä noin 30-50 vuoden välein. Sähköjärjestelmän kunto kannattaa tarkastuttaa ammattilaisella, jos sen kunto pohdituttaa. Saneeraus kannattaa myös teettää heti, kun siihen on tarvetta. Kunnossa oleva sähköjärjestelmä on paloturvallinen, energiatehokas ja käyttäjäystävällinen. 

 

Teemme niin pienet kuin suuretkin sähköasennukset ja sähkösaneeraukset vankalla ammattitaidolla. Olemme toteuttaneet muun muassa asuntosähköasennuksia vanhoihin kerrostaloihin. Sähköpätevyys 2 -todistuksemme oikeuttaa meidät toimimaan sähkötöiden johtajan ja käytön johtajan tehtävissä nimellisjännitteeltään enintään 1 kV:n vaihtojännitteisten ja 1,5 kV:n tasajännitteisten sähkölaitteistojen sähkötöissä. Hinnastoomme voit tutustua täällä.

Haluatko uusia valaistuksen?

Hyvin suunniteltu kodin valaistus lisää asumisviihtyvyyttä. Suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon tilan käyttötarkoitus. Kaikissa tarkkuutta vaativissa tiloissa suositellaan käytettäväksi laadukkaita valonlähteitä. Esimerkiksi työtasojen yläpuolella olevien valaisimien tulisi antaa suoraa valoa. Valaistusta säätämällä saadaan tilan kuin tilan tunnelma muuttumaan.

 

Toteutamme toiveidesi mukaisen valaistuksen remontoitaviin kohteisiin ja annamme vinkkejä pihavalojen sijoitteluun!

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset sähköasennuksien kokenutta ammattilaista Espoossa tai muualla Uudenmaan alueella. 

 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätä viesti – soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.