Varmat sähköasennukset Espoossa ja muualla Uudellamaalla 

Ota yhteyttä

Sähköurakointi Kallinen Oy tekee uudiskohteiden sähköasennukset Espoossa ja muualla Uudellamaalla kymmenen vuoden kokemuksella. 

 

Jos olet rakentamassa omakotitaloa ja tarvitset konsultaatiota sähkötöistä tai tarjouksen sähköasennusurakasta, ota yhteyttä! 

Palvelemme myös rakennusurakoitsijoita.

Sähköasennukset ammattitaidolla

Teemme niin pienet kuin suuret ja haasteellisetkin sähköasennukset vankalla ammattitaidolla. Olemme toteuttaneet muun muassa asuntosähköasennuksia uusiin kerrostaloihin. Sähköpätevyys 2 -todistuksemme oikeuttaa meidät toimimaan sähkötöiden johtajan ja käytön johtajan tehtävissä nimellisjännitteeltään enintään 1 kV vaihtojännitteisten ja 1,5 kV tasajännitteisten sähkölaitteistojen sähkötöissä. Hinnastoomme voit tutustua täällä.

Minkälaisen valaistuksen haluat uudisrakennuskohteeseesi?

Hyvin suunniteltu kodin valaistus lisää asumisviihtyvyyttä. Suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon tilan käyttötarkoitus. Kaikissa tarkkuutta vaativissa tiloissa suositellaan käytettäväksi laadukkaita valonlähteitä. Esimerkiksi työtasojen yläpuolella olevien valaisimien tulisi antaa suoraa valoa. Valaistusta säätämällä saadaan tilan kuin tilan tunnelma muuttumaan.

 

Toteutamme toiveidesi mukaisen valaistuksen myös remontoitaviin kohteisiin ja annamme vinkkejä pihavalojen sijoitteluun!

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset sähköasennuksien kokenutta ammattilaista Espoossa tai muualla Uudenmaan alueella. 

 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätä viesti – soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.