Sähköautojen latauspisteet Espooseen ja muualle Uudellemaalle

Ota yhteyttä

Kun suunnittelet sähköautojen latauspisteiden asennusta Espoossa tai muualla Uudellamaalla, käänny Sähköurakointi Kallinen Oy:n puoleen. 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

-sähköauton latausasemien asennus

-sähköauton latausjärjestelmät taloyhtiöille
-huoneiston ja muiden kohteiden, kuten liiketilojen sähköremontit sekä huolto- ja korjaustyöt
-pihavalaistuksen suunnittelu ja asennus
-aurinkopaneeliasennus ja aurinkosähköjärjestelmät
-valaisinasennukset

-muut kodin pienet sähkötyöt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköauton latauspisteiden asennus omakotitaloon

Sähköauton latauspisteiden asennus kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Autamme myös tarpeisiisi parhaiten sopivan latauslaitteen valinnassa ja annamme ohjeet latauspisteen oikeaoppiseen huoltoon sekä ylläpitoon. 

Sähköauton lataaminen taloyhtiössä

Toteutamme sähköauton latauspisteiden asennustyöt myös taloyhtiöille Espoossa ja muualla Uudellamaalla. Sähkö- ja hybridiautot yleistyvät ja latausasemien kysyntä kasvaa. Sähköautojen latauspisteiden asennukset hoituvat meiltä taloyhtiöiden parkkipaikoille, sisä- ja ulkotiloihin. Perehdymme tarkoin taloyhtiön parkkitilojen teknisiin ominaisuuksiin ennen latausasemien hankkimista ja asennusta. 

Kysy lisää

Kerrostalojen huoneistoremontit ja sähkösaneeraus

Sähköurakointi Kallinen Oy tekee asuntosähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella niin uudiskohteissa kuin vanhojen kerrostalojen sähkösaneerauksissakin. 

Vanhan talon sähköremontti

Olemme tehneet kymmeniä laajoja sähköremontteja vanhoihin taloihin sekä satoja pienempiä muutos- ja korjaustöitä. Vaikka sähköjärjestelmä vanhassa talossa olisi edelleen toimiva, se ei välttämättä ole enää ajan tasalla tai turvallinen. 

 

Kuntoarvio suositellaan teetettäväksi noin 30 vuoden välein. Se on syytä tehdä aikaisemminkin, jos sähköjärjestelmä toimii epätasaisesti. Tänä päivänä sähkötarkastus alkaa olla ajankohtainen 80- ja 90-luvuilla rakennettujen talojen osalta.

Uudiskohteiden sähköasennukset